Rólunk

Tisztelt Látogató!Köszöntjük megújult webáruházunkban!

Nagy munkát fektettünk abba, hogy egy vevő barát, jól áttekinthető korszerű shoppal rukkoljunk elő. Szerencsés böngészést, sikeres vásárlást kívánunk!

Itt talál néhány érdekességet cégünk több évtizedes múltjáról:

A MULTI-MOTOR ÉS BRINGA KFT az 1990-es alapítás óta a kétkerekűek, (a motorkerékpáros kereskedelem mellett) kerékpárok, azok tartozékainak, alkatrészeinek, felszereléseinek forgalmazásával foglalkozik fő tevékenységként. A több mint harminc évvel ezelőtti indulásunkkor célul tűztük ki, hogy a régió legsikeresebb kereskedelmi vállalkozása leszünk e piaci területen. Ma büszkén elmondhatjuk, hogy az idő igazolt bennünket. Ez időszak alatt az üzletünkből eladott több tízezer kerékpár azt jelenti, hogy a közvetlen régiónkban élő lakosok mindegyikére jut egy-egy részünkről eladott bringa. Ma a sok száz készleten tartott kerékpár mellet, hasonló értékben kínálunk raktárról alkatrészeket, és minden mást ami a mai bringázási igényekhez szükségesek. A több mint harminc éves tapasztalat, valamint kollégáink szakmai felkészültsége biztosíték a szakszerű kiszolgálásra, szervizünkben végzett javítási munkák precíz elvégzésére.

A központi dabasi üzletházunk mellett Szentesen is jelen vagyunk a Vásárhelyi úti motoros és kerékpár üzletünkkel.

1999-től tizennyolc éven át a YAMAHA Motor Hungária magyarországi hivatalos márkakereskedéseként működtünk dabasi telephelyünkön. Ma márka függetlenül vállaljuk a motoros kétkerekűek alkatrész ellátását, javítását, bármely típusról is legyen szó. Motoros webáruházunk: www.surman-motor.hu

Surman István
Ügyvezető, cégtul.

MULTI-BRINGAKERÉKPÁR Üzletház és Szerviz

Cím:
2370 Dabas, Bartók Béla út 113.

SURMAN - MOTORMOTORKERÉKPÁR Szaküzlet, Dabas

Cím: 2370 Dabas, Bartók Béla út 84/a.
Telefon: +36 29 361 167; +36 20 3130132

MOTOR és KERÉKPÁR SzaküzletSzentes

Cím: 6600 Szentes, Vásárhelyi út 61.
Telefon: +36 20 9430177

MOTORKERÉKPÁR Szerviz(partner)

SLICIK-Motor
Szöllősi Gábor motorkerékpár szerelő
Cím: 2370 Dabas, Bartók Béla út 84/a
Telefon: +36 70 5878568